Lomography FishEye 2 Pink Camera

€79,95
Incl. btw
Niet op voorraad
Ladies, attention!! Lomography heeft ook aan de dames onder ons gedacht en introduceerd de hip uitziende Lomography Fisheye 2 Pink Camera. Deze camera heeft naast alle voordelen van de Fisheye 2 serie, dus ook nog eens een ontzettend tof uiterlijk!
Maak nu de blits met deze hippe camera en zet de meest gave foto's in elkaar!

Nadat de Fisheye1 camera werd geïntroduceerd in 2005 is het nu tijd voor de Fisheye2. De Fisheye heeft met zijn kenmerkende bol lens en bijzondere ronde foto’s een revolutie ontketend. Nu is het tijd om deze revolutie een vervolg te geven met de Fisheye2 zwart camera.

De Fisheye2 Camera is de beste compacte Fisheye camera ooit gemaakt. Nieuw is de B-setting die ervoor zorgt dat de sluiter open blijft waardoor de lichteffecten mooi overkomen op je foto’s.  Vervolgens beschikt de Fisheye2 zwart camera over een multiple exposure switch waardoor je zoveel foto’s als je wil op hetzelfde frame kunt maken. Dankzij de de Fisheye viewfinder krijg je een realistisch beeld van de wereld die je fotografeert. Daarnaast zorgt de flash hotshoe voor een makkelijke bediening van de Colorsplash flits.

Net als zijn voorganger registreert de Fisheye2 zwart camera 180 graden van je omgeving. Daarnaast is het de enige camera die een cirkelvormige foto kan maken uit een rechthoekig beeld. Verder is de Fisheye2 zwart camera makkelijk mee te nemen en erg compact, en zowel te gebruiken overdag als in de nacht. De Fisheye2 zwart camera maakt unieke foto’s die met geen enkele andere camera te maken zijn.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Lomography Super deal 35mm fotorolletjes
Heb jij altijd al eens willen experimenteren met verschillende fotorolletjes op dezelfde camera? De effecten vergelijken, je favoriet eruit selecteren en gewoon lekker los gaan met je camera? Dan is deze deal uitermate geschikt voor jou! Met deze vie...
Meer info » €41,95