Lomography Diana+ camera HP650

€39,95
Incl. btw
Niet op voorraad
De nieuwe Diana+ grijpt terug naar het concept van de allereerste Diana camera. Vanuit de basis is het oude model opnieuw opgebouwd en geperfectioneerd waardoor de technologie van nu, samengaat met het lichtgewicht schoonheid van het origineel.

De Diana+ is wederom uitgerust met een plastic lens waar ze bekend om staat. De lens zorgt voor mooie, dromerige sfeerfoto’s die met eigen aanpassing de bekende wazige en dromerige touch krijgen die gebruikers van de Diana camera’s gewend zijn. Met behulp van de geïntegreerde color flash kunt je door middel van een klein pakketje met kleur en gel glitters een nog spectaculairder effect aan uw foto’s toevoegen waarbij het niet uitmaakt of deze genomen worden in daglicht of nacht.

Door de Diana+ op de B setting te zetten is het mogelijk om extra licht op je afbeeldingen te laten vallen waardoor de achtergrond een nog uitbundigere en speciale tint krijgt. Bij de camera zit ook een hotshoe adapter die werkt via een tweeledige plug-adapter. De camera biedt 2 aparte modes voor normaal overdag en voor binnen- en nachtelijke opnamen voor een optimale kwaliteit foto’s. Daarnaast kan je zelf kiezen voor 12 full-frame shots of voor de kleinere klassieke Diana formaat foto. De gemaakte foto’s zijn op allerlei manieren te bewerken na het schieten.

De Diana+ geeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen wat voor soort foto je wilt maken met een variatie aan verschillende opties. De driepoot aan de onderkant van de camera helpt hierbij om de camera gemakkelijk stil te houden bij het maken van foto’s.

De Diana+ komt met een garantie van 2 jaar ongeacht waar of welk land de camera gekocht is.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Diana (9) | Diana plus (4) | lomo (45) | lomografy (49) | Lomography (53)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.