Lomography Lomo LC-A+ Camera LP410INT

€249,95
Incl. btw
Niet op voorraad
Allereerst heeft de Lomo LC-A + camera alle technologische eigenschappen van het origineel. Nog steeds beschikt de camera over een supersnelle zone focus en de on-point automatische exposure. Daarnaast is er gekeken naar de originele Russische Minitar camera. Geïnspireerd door deze camera beschikt de Lomo LC-A + over een soortgelijke lens ( 1 32/2.8 ) die dezelfde felle kleuren produceert en bekend staat om zijn scherpe contrasten. Daarnaast beschikt de camera over een rand vignettering en een krachtige multicoating. Ook is de focus van het origineel volledig terug in de LC-A +.

Wat is er dan anders aan deze nieuwe uitvoering zou je zeggen ? De LC-A+ beschikt over een meervoudige exposure switch, uitgebreide ISO instellingen tot 1600 en een cable release switch die ervoor zorgt dat je de camera op afstand kan bedienen. Duidelijk is dat de LC-A camera is gegroeid en dit heeft geresulteerd in de LC-A +. Al het goede van de LC-A camera’s met nog wat extra’s. De perfect camera voor de serieuze fotograaf die alles uit zijn vaardigheden en zijn camera wil halen.

Tot slot ontvang je bij de camera 2 35mm film rollen, batterijen voor de camera, een hardcover boek en de cable release.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.