Lomography FishEye 2 Gold Edition

€89,95
Incl. btw
Niet op voorraad
FishEye 2 Gold Edition een must voor elke analoge liefhebber! De camera ziet er niet alleen trendy en hip uit maar is nog altijd 's werelds beste compact Fisheye camera ooit gemaakt. De Fisheye 2 maakt gebruik van een 35mm film die ook nog eens overal kan worden ontwikkeld.

De FishEye 2 heeft een 170 graden mega groothoek lens met een ingebouwde flitser. Zolang je de ontspanknop ingedrukt hebt, blijft ook de sluiter open. Je kan dus zelf bepalen hoelang de belichting in werking blijft. Dus niet alleen in het licht scherpe foto's schieten maar nu ook 's avonds!

Voor de scherpste beelden, plaats je de Fisheye 2 camera op een stevig statief. Gezien de supergroothoek lens die deze Lomography camera bevat, zijn de opnames uit de hand ook al behoorlijk scherp, zolang de hand wordt stilgehouden. Het is zelfs mogelijk om, met een vaste hand, een cirkel te draaien met de sluiter open!   De Lomography Fisheye 2 camera bevat de ‘LNB’ blootstelling schakelaar. De optie L zorgt ervoor dat de sluiter sluit en dus niet per ongeluk af kan gaan. De N-optie zorgt voor een normale, instant foto. De optie B staat hierboven beschreven, het geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf de opening van de sluiter te bepalen.  
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.