Lomography Diana F+ & Flash Sahara

€99,95
Incl. btw
Niet op voorraad
Met deze Lomography Diana Camera beleef je echt een waar avontuur. Een artistiek avontuur wel te verstaan.
De Lomography Diana F+ Camera was vroeger in de jaren ’60 een cult-legende. De camera was beroemd om zijn dromerige, stralende, ‘lo-fi’ beelden. De Diana F+ is een nieuwe variant op deze klassieker. Het is een reproductie met veel nieuwe mogelijkheden en features.

De Lomography Diana F+ Camera ziet er hetzelfde uit als vroeger, en bezit dezelfde kwaliteit. Maar met deze nieuwste versie kan de gebruiker pinhole foto’s nemen, en daarnaast kunnen de mogelijkheden van de camera worden uitgebreid door de Lomography accessoires. Denk hierbij aan de speciale lenzen, de flash foto’s, 35mm shots en panoramische beelden.

Lomografische oase – Laat je gewone fotografische manieren even achter je en ontdek een nieuwe analoog landschap met de Diana F+ Sahara. Gekleed in leer en bedrukt met bijzondere afbeeldingen van de woestijn is deze camera perfect voor zorgenloze en avontuurlijke lomografen.

De dromerige Diana look – De lens van de Diana F+ zorgt voor dromerige, lo-fi foto's op 120 film – Je krijgt soft-focused plaatjes met prachtige vignetten in de hoeken.

Kies tussen twee sluitertijden – "N" voor normaal (overdag/flits) of “B” voor lange belichtingen (binnen/'s nachts).

Twee fotoformaten - 12 full-frame vierkante shots (5.2 x 5.2cm) of 16 kleinere vierkante foto's - (4.2 x 4.2cm).
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.