Lomography ActionSampler Transparant ASP200

€29,95
Incl. btw
Niet op voorraad
Dit is de kans om de wereld in een 4 dimensionaal beeld vast te leggen met behulp van de uniek uitziende ActionSampler transparant. Leg korte acties of gebeurtenissen vast in 4 beelden die elkaar opvolgen om zo je herinneringen te bewaren op een manier die niet eerder zo makkelijk was. De ActionSampler transparant gaat verder dan een foto.

Het geheim van de ActionSampler transparant is de viervoudige lens technologie binnen de camera. De camera verdeelt het beeld in 4 frames die het beeld om de ¼ seconden vastlegt. Hierdoor ontstaat er dus een beeld van 1 seconden, verdeeld over 4 formats. De camera gebruikt standaard 35 mm film en werkt zowel in daglicht als in nachtlicht. Door de speciale lichtinval creëert de ActionSampler transparant unieke foto’s die je niet kunt krijgen met een standaard camera.

De Actionsampler transparant is gemakkelijk te gebruiken en werkt op 2 simpele AA batterijen. Zit zo dicht mogelijk op je film object om leuke effecten te krijgen. De camera is dan ook niet bedoeld voor mensen die veel stilzitten, maar voor hen die erop uitgaan en de wereld willen ontdekken! Voor de echte creatievelingen kunnen de foto’s ook bewerkt worden met kleuren gels waardoor de foto’s nog eigenzinniger worden.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...